Monday, January 31, 2011

Jesse James og Kat Von D annoncere deres Engagement

Fordi klart han er en idiot af grunde for talrige til at tælle her, har Jesse James officielt annoncerede sin forlovelse med Kat Von D, men ikke før der viser op på et højt profileret arrangement en hel uge siden med en sten på Kat's finger. Så mit, hvad en komplet overraskelse. Folk rapporter:

"Du kender sommetider offentligheden og tryk får det galt. Dette er en af de gange. 2010 blev faktisk det bedste år af mit liv, fordi jeg faldt i kærlighed med min bedste ven. En fantastisk kvinde, som stod bag mig, når verden vendte ryggen, "James fortæller PEOPLE udelukkende. "Jeg har aldrig mødt nogen, så venlig og kærlig og fast besluttet på at gøre verden til et bedre sted hver dag. Min kærlighed til hende er ubeskrivelig. Så beæret, at hun sagde ja. "Dyrkning gamle med hende vil blive påvirket - n 'blast"!

Saturday, January 29, 2011

Hvor efterlader det Apple og Google med hensyn til frenemies? Med Google ind i mobile rum med en hævn, vil kun tiden vise. Vi synes, Apple er på udkig at løse sig fra deres partnerskab, da bevæger sig i retning eventuelt erstatte den standard Google Maps app (og samtidig udvide deres behandle en lidt længere), men der er ingen tvivl om Googles indflydelse i tech har påvirket selv vores yndlings frugt-flavored forbruger elektronik maker.

Thursday, January 27, 2011

Eric Schmidt træde ned som Google CEO

Ser ud som Steve's (tidligere?) BFF Eric Schmidt er træde ned som administrerende direktør for Google, der forlader medstifter Larry Page, der har ansvaret for selskabet som ny administrerende direktør. En temmelig forbløffende omarrangere af liggestole, men også den logiske progression af anliggender. Larry og Sergey Brin (som enten trak den lange eller korte strå her) er hjernen bag Googles mægtige algoritme, og der er ingen tvivl om de er kloge fyre, der ved, hvordan man får tingene gjort. Brin "har besluttet at afsætte sin tid og energi til strategiske projekter," herunder "nye produkter." Pæn!